Wereldwijd gebruiken inmiddels meer dan 11 miljoen websites onze Yoast SEO software. Daarmee zijn we een van de meest invloedrijke SEO bedrijven ter wereld. Wij zijn altijd bezig met de verbetering van onze producten; die maken we graag nog sneller, nog makkelijker en nog aantrekkelijker om mee te werken. We halen daarnaast enorm veel energie uit het delen van onze kennis.

Yoast is hiring, ook in coronatijd!

Solliciteren in coronatijd is natuurlijk hartstikke spannend. Daarom legt Marieke van de Rakt, founder of Yoast Academy, in dit filmpje even uit hoe onze sollicitatieprocedures nu werken en wat er gebeurt als je in dienst komt.

Wil je meer weten over hoe het is om te werken bij ons in coronatijd? Bekijk onze pagina Working at Yoast during the COVID-19 pandemic (in het Engels), inclusief onze korte documentaire! Als je meer aan het denken bent over hoe dat dan na corona werkt, lees dan hoe we denken over hybride werken.

Yoast groeit hard door dus we verwelkomen je graag!

Op het moment hebben we
vacature(s):

Filters
Toon resultaten ▸

Software architect

Salaris indicatie in Euro: 4000 - 5000 40 uur per week Wijchen of hybride

We zijn voor ons snelgroeiende bedrijf op zoek naar een software architect of senior developer met een passie voor software architectuur. Help ons om ons development team nog beter te maken dan het al is! Solliciteer of vraag meer info »


Lead developer

Salaris indicatie in Euro: 3500 - 5000 32-40 uur per week Wijchen of hybride

12 miljoen gebruikers betekent 12 miljoen verschillende WordPress-configuraties en ook 12 miljoen uitdagingen. Hou jij wel van een complex project en ga je een flinke uitdaging niet uit de weg? Dan zijn wij heel erg op zoek naar jou! Solliciteer of vraag meer info »


DevOps Engineer

Salaris indicatie in Euro: 2500 - 4500 32-40 uur per week Wijchen of hybride

Yoast groeit hard! Sluit jij aan bij Yoast als DevOps engineer? Je wordt onderdeel van een gedreven en enthousiast Team Yoast, samen met jou bouwen we aan de beste SEO plugin voor onze 11 miljoen gebruikers wereldwijd! Solliciteer of vraag meer info »


CI Engineer

Salaris indicatie in Euro: 2500 - 4500 32-40 uur per week Wijchen of hybride

Ben jij de continuous improvement engineer met een passie voor het optimaliseren van pipelines? Wil je werken bij een Internationale SEO koploper met een growth mindset? Solliciteer of vraag meer info »


React developer

Salaris indicatie in Euro: 2500 - 3500 32-40 uur per week Wijchen of hybride

We zijn op zoek naar een React developer die ons helpt onze JavaScript-views om te zetten in React-componenten en moderne nieuwe interfaces te bouwen voor website-optimalisatie. Solliciteer of vraag meer info »


Senior developer

Salaris indicatie in Euro: 3500 - 4000 32-40 uur per week Wijchen of hybride

Wij zijn altijd op zoek naar ervaren web developers om deel uit te maken van ons snelgroeiende bedrijf. Ben jij degene die ons komt helpen om mooie apps en tools te bouwen voor website-optimalisatie? Solliciteer of vraag meer info »


QA engineer

Salaris indicatie in Euro: 3300 - 4300 32-40 uur per week Wijchen of hybride

Ben jij communicatief sterk? Weet jij hoe je het acceptance test plan moet voorbereiden voor plugins op WordPress? Vind jij het uitdagend om deel te nemen in de uiteindelijke go/no-go release meetings? Dan zoeken wij jou! Solliciteer of vraag meer info »


Software quality specialist

Salaris indicatie in Euro: 3300 - 4300 32-40 uur per week Wijchen of hybride

Ben jij communicatief sterk? Weet jij hoe je het acceptance test plan moet voorbereiden voor plugins op WordPress? Vind jij het uitdagend om deel te nemen in de uiteindelijke go/no-go release meetings? Dan zoeken wij jou! Solliciteer of vraag meer info »


Test engineer

Salaris indicatie in Euro: 3300 - 4300 32-40 uur per week Remote

Vind jij het uitdagend om deel te nemen in de uiteindelijke go/no-go release meetings? Weet jij hoe je het acceptance test plan moet voorbereiden voor plugins op WordPress? Ben jij communicatief sterk? Dan zoeken wij jou! Solliciteer of vraag meer info »


ICT Manager

Salaris indicatie in Euro: 4000 - 5000 32-40 uur per week Wijchen of hybride

Ben jij degene die de ICT van Yoast naar het volgende niveau kan brengen? Zoek je een brede en veelzijdige ICT baan? Ben jij communicatief sterk en servicegericht? Dan zoeken wij jou! Solliciteer of vraag meer info »


Product owner online shop

Salaris indicatie in Euro: 2800 - 5000 32-40 uur per week Wijchen of hybride

We zijn voor ons snelgroeiende bedrijf op zoek naar een ervaren Product Owner! Kun jij snel schakelen en word jij enthousiast van een dynamisch IT-domein met releases naar 12 miljoen websites? Word je daarnaast blij van werken in multidisciplinaire teams en opereren op het snijvlak van Development, UX, Marketing en Product? Lees dan snel verder! Solliciteer of vraag meer info »


Content manager – Team blog

Salaris indicatie in Euro: 2600 - 3300 28-40 uur per week Wijchen of hybride

We zijn op zoek naar een content manager voor ons blog team! Heb jij ervaring met content management? Kan je goed communiceren en ben je flexibel? Kan je ook in het Engels schrijven en heb je een passie voor technologie, websites en SEO? Dan zoeken we jou! Solliciteer of vraag meer info »

Open sollicitatie

Bij Yoast zijn we altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die ons als bedrijf willen helpen groeien. Of je nu een fantastische developer bent, een geweldige SEO, of gewoon denkt dat jij een goede aanvulling bent voor ons team, stuur ons dan vooral een mailtje. Zet daar een goede motivatie in en stuur je CV mee. Tot snel?


Benieuwd hoe solliciteren in coronatijd gaat? Bekijk deze video van Yoast Academy founder Marieke van de Rakt!

Over Yoast

Bij Yoast optimaliseren we websites. Niet één klein stukje, maar alles. We maken websites gebruiksvriendelijker, we zorgen dat je er makkelijker doorheen klikt, we maken ze sneller en betrouwbaarder. Met andere woorden: we zorgen dat je website werkt. Voor de eigenaar en de bezoeker. Bijkomend voordeel: als je dat allemaal doet, wordt je website beter gevonden.

Lees alles over Yoast (in het Engels!) »