Yoast is hiring!

Wereldwijd gebruiken inmiddels meer dan 13 miljoen websites onze Yoast SEO software. Daarmee zijn we een van de meest invloedrijke SEO bedrijven ter wereld. Wij zijn altijd bezig met de verbetering van onze producten; die maken we graag nog sneller, nog makkelijker en nog aantrekkelijker om mee te werken. We halen daarnaast enorm veel energie uit het delen van onze kennis. Yoast groeit hard door dus we verwelkomen je graag!

70+ collega’s op ons hoofdkantoor in Wijchen
Collega's van meer dan 20 verschillende nationaliteiten over de hele wereld
35 is onze gemiddelde leeftijd

Wil je meer weten over hoe het is om te werken bij Yoast? Lees hoe we denken over hybride werken.

Prefer English? We’ve got more jobs here!

Samen is alles leuker!

Werken bij Yoast betekent heel veel super leuke gezamenlijke activiteiten zoals de jaarlijkse LEGO-dag, het kerstfeest, de personeelsdag, Ken-Je-Collega-quizzen, borrels en nog veel meer! Op die manier leren we elkaar beter kennen en blijven drempels laag om bij elkaar binnen te lopen, of even te zoomen!

Waarom is werken bij Yoast nog meer zo leuk?! Lees het hier! »


“Ik heb bij Yoast in korte tijd ontzettend veel geleerd. Ik ben binnengekomen als stagiair en ben een paar jaar later senior developer. Er wordt bij Yoast goed geluisterd naar wat jouw ambities zijn en je kan er altijd op rekenen dat je de tools en ruimte krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen.”

Diede  - Senior developer

“Wat ik superfijn vind aan het werken bij Yoast is dat er veel aandacht is voor de werk-privé balans. Dankzij het gedeeltelijk doorbetaalde ouderschapsverlof krijg je de kans om meer tijd met je kind te besteden. En met een peuter die zijn weerstand nog aan het ontwikkelen is, is het heel prettig dat zo nu en dan zorgverlof geen probleem is!”

Willemien  - Manager content

Op het moment hebben we
vacature(s):

Filters
Toon resultaten ▸

Geen passende vacature, maar wil je toch bij Yoast komen werken? Stuur een open sollicitatie!

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die ons als bedrijf helpen groeien. Of je nu een fantastische developer bent, een geweldige SEO of gewoon denkt dat jij een goede aanvulling bent voor ons team, stuur ons dan vooral een mailtje. Zet daar een goede motivatie in en vergeet je CV niet mee te sturen. Zien we je snel?

Solliciteer! »

Team Yoast

Team Yoast heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt; zo zijn we momenteel een team van meer dan 100 mensen. Terwijl we groeien, hechten we veel waarde aan gelijkheid, inclusiviteit en diversiteit. Samen maken wij Yoast! Benieuwd wie we zijn? Leer ons kennen!