Wereldwijd gebruiken inmiddels meer dan 11 miljoen websites onze Yoast SEO software. Daarmee zijn we een van de meest invloedrijke SEO bedrijven ter wereld. Wij zijn altijd bezig met de verbetering van onze producten; die maken we graag nog sneller, nog makkelijker en nog aantrekkelijker om mee te werken. We halen daarnaast enorm veel energie uit het delen van onze kennis.

Yoast is altijd op zoek naar mensen!

  • Ervaren web developers
  • Ondervertegenwoordigde minderheden met interesse in technologie. Yoast biedt een breed scala aan ondersteuning en mogelijkheden om bijvoorbeeld vrouwen in technologie vooruit te helpen.
  • Stagiaires van studies als informatica en zogenaamde high potentials. Mensen die snel kunnen leren en plezier beleven aan het zich eigen maken van een nieuwe technologie!

Op het moment hebben we 10 vacatures:

Ervaren product owner Yoast plugin

4,000 - 5,000 32-40 uur per week Wijchen, bij Nijmegen

We zijn voor ons snelgroeiende bedrijf op zoek naar een ervaren product owner! Kun jij snel schakelen en word jij enthousiast van een dynamisch IT-domein met tweewekelijkse releases? Word je daarnaast blij van zowel Development, UX, Marketing als Product? Lees dan snel verder! Solliciteer of vraag meer info »Software architect

4,000 - 5,000 40 uur per week Wijchen, bij Nijmegen

We zijn voor ons snelgroeiende bedrijf op zoek naar een software architect of senior developer met een passie voor software architectuur. Help ons om ons development team nog beter te maken dan het al is! Solliciteer of vraag meer info »


Creative marketing director

5,000 - 7,000 32-40 uur per week Wijchen, bij Nijmegen

We zijn op zoek naar een ervaren Creative Marketing Director. Vind jij het uitdagend om jouw bijdrage te kunnen leveren in een snelgroeiende organisatie? Ben jij in staat om de marketingstrategie uit te denken en vind je het prima om mee te draaien in de uitvoering wanneer nodig? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer of vraag meer info »


Ervaren teamleider customer support

2,600 - 3,600 32-40 uur per week Wijchen, bij Nijmegen

Als teamleider ga je deel uitmaken van onze afdeling customer support. Samen met de verschillende teams ben jij elke dag bezig om onze klanten een fantastische ervaring te geven. Iets voor jou? Lees snel verder! Solliciteer of vraag meer info »WooCommerce developer

2,300 - 4,000 40 uur per week Wijchen, bij Nijmegen

Ben jij een expert in WooCommerce & WordPress? Heb je al vele sites met WooCommerce gebouwd en wil je nu wel eens een stap verder? Dan zijn we op zoek naar jou! Solliciteer of vraag meer info »Medior/senior developer

2,300 - 4,000 40 uur per week Wijchen, bij Nijmegen

We zijn op zoek naar ervaren webdevelopers die onderdeel willen zijn van ons snelgroeiende bedrijf. Kom ons helpen met het bouwen van gave apps en tools voor website optimalisatie! Solliciteer of vraag meer info »


Stagiair(e) developer

40 uur per week Wijchen, bij Nijmegen

Bij Yoast zijn we altijd op zoek naar ambitieuze stagiair(e)s die zich willen ontwikkelen om vervolgens een bijdrage te leveren aan ons snelgroeiende bedrijf en mee willen bouwen aan onze WordPress plugins en een aantal webapplicaties die we voor de toekomst gepland hebben. Solliciteer of vraag meer info »


Open sollicitatie

Bij Yoast zijn we altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die ons als bedrijf willen helpen groeien. Of je nu een fantastische developer bent, een geweldige SEO, of gewoon denkt dat jij een goede aanvulling bent voor ons team, stuur ons dan vooral een mailtje. Zet daar een goede motivatie in en stuur je CV mee. Tot snel?


Over Yoast

Bij Yoast optimaliseren we websites. Niet één klein stukje, maar alles. We maken websites gebruiksvriendelijker, we zorgen dat je er makkelijker doorheen klikt, we maken ze sneller en betrouwbaarder. Met andere woorden: we zorgen dat je website werkt. Voor de eigenaar en de bezoeker. Bijkomend voordeel: als je dat allemaal doet, wordt je website beter gevonden. Lees alles over Yoast (in het Engels!) »