Wereldwijd gebruiken inmiddels meer dan 11 miljoen websites onze Yoast SEO software. Daarmee zijn we een van de meest invloedrijke SEO bedrijven ter wereld. Wij zijn altijd bezig met de verbetering van onze producten; die maken we graag nog sneller, nog makkelijker en nog aantrekkelijker om mee te werken. We halen daarnaast enorm veel energie uit het delen van onze kennis.

Yoast is hiring, ook in Corona tijd!

Solliciteren in Corona tijd is natuurlijk hartstikke spannend. Daarom legt Marieke van de Rakt, onze CEO, in dit filmpje even uit hoe onze sollicitatieprocedures nu werken en wat er gebeurt als je in dienst komt.

Wil je meer weten over hoe het is om te werken bij ons in Corona-tijd? Bekijk onze pagina Working at Yoast during the COVID-19 pandemic (in het Engels), inclusief onze korte documentaire! Als je meer aan het denken bent over hoe dat dan na Corona werkt, lees dan hoe we denken over hybride werken.

Yoast groeit hard door dus we verwelkomen je graag!

Op het moment hebben we
vacature(s):

Filters
Toon resultaten ▸

Software architect

4000 - 5000 40 uur per week Wijchen of hybride

We zijn voor ons snelgroeiende bedrijf op zoek naar een software architect of senior developer met een passie voor software architectuur. Help ons om ons development team nog beter te maken dan het al is! Solliciteer of vraag meer info »


Lead developer

3500 - 5000 32-40 uur per week Wijchen of hybride

12 miljoen gebruikers betekent 12 miljoen verschillende WordPress-configuraties en ook 12 miljoen uitdagingen. Hou jij wel van een complex project en ga je een flinke uitdaging niet uit de weg? Dan zijn wij heel erg op zoek naar jou! Solliciteer of vraag meer info »


Data science engineer

2500 - 4500 32-40 uur per week Wijchen of hybride

Ben jij de data engineer met een passie voor het ontdekken van nieuwe programmeertalen, frameworks of cloud services? Wil je werken bij een SEO koploper die hard aan het groeien is en Internationaal meer dan 12 miljoen gebruikers heeft? Dan is Team Yoast op zoek naar jou! Solliciteer of vraag meer info »


CI Engineer

2500 - 4500 32-40 uur per week Wijchen of hybride

Ben jij de continuous improvement engineer met een passie voor het optimaliseren van pipelines? Wil je werken bij een Internationale SEO koploper met een growth mindset? Solliciteer of vraag meer info »


DevOps Engineer

2500 - 4500 32-40 uur per week Wijchen of hybride

Yoast groeit hard! Sluit jij aan bij Yoast als DevOps engineer? Je wordt onderdeel van een gedreven en enthousiast Team Yoast, samen met jou bouwen we aan de beste SEO plugin voor onze 11 miljoen gebruikers wereldwijd! Solliciteer of vraag meer info »


Product manager

2800 - 5000 32-40 uur per week Wijchen of hybride

We zijn voor ons snelgroeiende bedrijf op zoek naar een ervaren product manager! Kun jij snel schakelen en word jij enthousiast van een dynamisch IT-domein met driewekelijkse releases? Word je daarnaast blij van zowel Development, UX, Marketing als Product? Lees dan snel verder! Solliciteer of vraag meer info »


Social media assistent

2300 - 2700 32-40 uur per week Wijchen of hybride

Ben jij een ambitieuze social media addict? Hou jij van schrijven, is jouw Engels vloeiend en ken je de ins en outs van Twitter, Insta en Facebook? En heb jij zin om content te maken voor een groot en internationaal publiek? Lees dan snel verder! Solliciteer of vraag meer info »


Corporate recruiter

3000 - 3800 32-40 uur per week Wijchen of hybride

Yoast groeit hard! Het team bestaat inmiddels uit 140+ gedreven medewerkers in binnen- en buitenland en we willen dat aantal verdubbelen! Om deze groei mogelijk te maken zijn we op zoek naar jou! Wil jij ons helpen Yoast als werkgever op beter de kaart te zetten en nog meer gemotiveerde en getalenteerde collega’s aan te trekken? Lees dan snel verder! Solliciteer of vraag meer info »

Stagiair(e) developer

40 uur per week Wijchen of hybride

Bij Yoast zijn we altijd op zoek naar ambitieuze stagiair(e)s die zich willen ontwikkelen om vervolgens een bijdrage te leveren aan ons snelgroeiende bedrijf en mee willen bouwen aan onze WordPress plugins en een aantal webapplicaties die we voor de toekomst gepland hebben. Solliciteer of vraag meer info »


Open sollicitatie

Bij Yoast zijn we altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die ons als bedrijf willen helpen groeien. Of je nu een fantastische developer bent, een geweldige SEO, of gewoon denkt dat jij een goede aanvulling bent voor ons team, stuur ons dan vooral een mailtje. Zet daar een goede motivatie in en stuur je CV mee. Tot snel?


Benieuwd hoe solliciteren in Coronatijd gaat? Bekijk deze video van onze CEO Marieke van de Rakt!

Over Yoast

Bij Yoast optimaliseren we websites. Niet één klein stukje, maar alles. We maken websites gebruiksvriendelijker, we zorgen dat je er makkelijker doorheen klikt, we maken ze sneller en betrouwbaarder. Met andere woorden: we zorgen dat je website werkt. Voor de eigenaar en de bezoeker. Bijkomend voordeel: als je dat allemaal doet, wordt je website beter gevonden.

Lees alles over Yoast (in het Engels!) »