Wereldwijd gebruiken inmiddels meer dan 11 miljoen websites onze Yoast SEO software. Daarmee zijn we een van de meest invloedrijke SEO bedrijven ter wereld. Wij zijn altijd bezig met de verbetering van onze producten; die maken we graag nog sneller, nog makkelijker en nog aantrekkelijker om mee te werken. We halen daarnaast enorm veel energie uit het delen van onze kennis.

Yoast is hiring, ook in Corona tijd!

Solliciteren in Corona tijd is natuurlijk hartstikke spannend. Daarom legt Marieke van de Rakt, onze CEO, in dit filmpje even uit hoe onze sollicitatieprocedures nu werken en wat er gebeurt als je in dienst komt.

Wil je meer weten over hoe het is om te werken bij ons in Corona-tijd? Bekijk onze pagina Working at Yoast during the COVID-19 pandemic (in het Engels), inclusief onze korte documentaire! Als je meer aan het denken bent over hoe dat dan na Corona werkt, lees dan hoe we denken over hybride werken.

Yoast groeit hard door dus we verwelkomen je graag!

Op het moment hebben we
vacature(s):

Filters
Toon resultaten ▸

Software architect

4000 - 5000 40 uur per week Wijchen of hybride

We zijn voor ons snelgroeiende bedrijf op zoek naar een software architect of senior developer met een passie voor software architectuur. Help ons om ons development team nog beter te maken dan het al is! Solliciteer of vraag meer info »


Lead developer

3500 - 5000 32-40 uur per week Wijchen of hybride

12 miljoen gebruikers betekent 12 miljoen verschillende WordPress-configuraties en ook 12 miljoen uitdagingen. Hou jij wel van een complex project en ga je een flinke uitdaging niet uit de weg? Dan zijn wij heel erg op zoek naar jou! Solliciteer of vraag meer info »


DevOps Engineer

2500 - 4500 32-40 uur per week Wijchen of hybride

Yoast groeit hard! Sluit jij aan bij Yoast als DevOps engineer? Je wordt onderdeel van een gedreven en enthousiast Team Yoast, samen met jou bouwen we aan de beste SEO plugin voor onze 11 miljoen gebruikers wereldwijd! Solliciteer of vraag meer info »


CI Engineer

2500 - 4500 32-40 uur per week Wijchen of hybride

Ben jij de continuous improvement engineer met een passie voor het optimaliseren van pipelines? Wil je werken bij een Internationale SEO koploper met een growth mindset? Solliciteer of vraag meer info »


Product manager

2800 - 5000 32-40 uur per week Wijchen of hybride

We zijn voor ons snelgroeiende bedrijf op zoek naar een ervaren product manager! Kun jij snel schakelen en word jij enthousiast van een dynamisch IT-domein met driewekelijkse releases? Word je daarnaast blij van zowel Development, UX, Marketing als Product? Lees dan snel verder! Solliciteer of vraag meer info »


React developer

2500 - 3500 32-40 uur per week Wijchen of hybride

We zijn op zoek naar een React developer die ons helpt onze JavaScript-views om te zetten in React-componenten en moderne nieuwe interfaces te bouwen voor website-optimalisatie. Solliciteer of vraag meer info »


Remote support engineer

32-40 uur per week Remote

Yoast groeit snel en daarom zijn we op zoek naar een freelance support engineer. Momenteel is alle ondersteuning bij Yoast in het Engels, maar we zien een groeiende vraag naar ondersteuning in andere talen. Dus als je vloeiend bent in een tweede taal (bij voorkeur Spaans of Duits), is dat een pro! Solliciteer of vraag meer info »


Senior developer

3500 - 4000 32-40 uur per week Wijchen of hybride

Wij zijn altijd op zoek naar ervaren web developers om deel uit te maken van ons snelgroeiende bedrijf. Ben jij degene die ons komt helpen om mooie apps en tools te bouwen voor website-optimalisatie? Solliciteer of vraag meer info »


QA engineer

3300 - 4300 32-40 uur per week Wijchen of hybride

Ben jij communicatief sterk? Weet jij hoe je het acceptance test plan moet voorbereiden voor plugins op WordPress? Vind jij het uitdagend om deel te nemen in de uiteindelijke go/no-go release meetings? Dan zoeken wij jou! Solliciteer of vraag meer info »


Software quality specialist

3300 - 4300 32-40 uur per week Wijchen of hybride

Ben jij communicatief sterk? Weet jij hoe je het acceptance test plan moet voorbereiden voor plugins op WordPress? Vind jij het uitdagend om deel te nemen in de uiteindelijke go/no-go release meetings? Dan zoeken wij jou! Solliciteer of vraag meer info »Quality engineer

3300 - 4500 32-40 uur per week Remote

Wij zoeken een ervaren QA automation engineer/quality engineer! Wil jij graag werken aan ons testautomatiseringsframework en de CI pipeline onderhouden? Dan zoeken wij jou! Solliciteer of vraag meer info »


Talent acquisition specialist

2600 - 3300 32-40 uur per week Wijchen of hybride

Yoast is een succesvolle Nederlandse scale up en bestaat inmiddels uit 140+ gedreven medewerkers in binnen- en buitenland. Omdat we blijven groeien zijn we op zoek naar jou! Wil jij ons helpen Yoast als werkgever beter op de kaart te zetten en nog meer gemotiveerd talent aan te trekken? Lees dan snel verder! Solliciteer of vraag meer info »


Test engineer

3300 - 4300 32-40 uur per week Remote

Vind jij het uitdagend om deel te nemen in de uiteindelijke go/no-go release meetings? Weet jij hoe je het acceptance test plan moet voorbereiden voor plugins op WordPress? Ben jij communicatief sterk? Dan zoeken wij jou! Solliciteer of vraag meer info »


UX designer

2750 - 4000 32-40 uur per week Wijchen of hybride

Yoast groeit! Daarom zoeken wij een ambitieuze UX designer! Wil jij werken aan software die wereldwijd door meer dan 12 miljoen mensen wordt gebruikt? Geloof jij dat een goed ontwerp het complexe vakgebied van SEO toegankelijker kan maken voor een nog groter publiek? En heb je ervaring met WordPress? Dan zijn we op zoek naar jou! Solliciteer of vraag meer info »


Stage opdracht bij Yoast SEO: Social influencers

500 - 500 40 uur per week Wijchen of hybride

Voor een nieuw project willen we via influencers een specifieke, maar grote groep mensen bereiken. We willen hier graag een uitgebreider experiment en onderzoek van maken, zodat we er van kunnen leren voor toekomstige projecten. Daarom zijn we opzoek naar een stagiair die dit bij Yoast wil onderzoeken. Het gaat om een stageperiode van minimaal 20 weken. Solliciteer of vraag meer info »

Open sollicitatie

Bij Yoast zijn we altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die ons als bedrijf willen helpen groeien. Of je nu een fantastische developer bent, een geweldige SEO, of gewoon denkt dat jij een goede aanvulling bent voor ons team, stuur ons dan vooral een mailtje. Zet daar een goede motivatie in en stuur je CV mee. Tot snel?


Benieuwd hoe solliciteren in Coronatijd gaat? Bekijk deze video van onze CEO Marieke van de Rakt!

Over Yoast

Bij Yoast optimaliseren we websites. Niet één klein stukje, maar alles. We maken websites gebruiksvriendelijker, we zorgen dat je er makkelijker doorheen klikt, we maken ze sneller en betrouwbaarder. Met andere woorden: we zorgen dat je website werkt. Voor de eigenaar en de bezoeker. Bijkomend voordeel: als je dat allemaal doet, wordt je website beter gevonden.

Lees alles over Yoast (in het Engels!) »