development

DevOps Engineer

Als (Senior) DevOps Engineer sta je op het snijvlak tussen Development en de Operationele ICT. Jij bent de spin in het web! Elke dag begin je vaak samen met je collega’s aan een nieuwe uitdaging.

vind jouw droombaan

Wat ga je doen?

Als (Senior) DevOps Engineer, word je een cruciaal onderdeel van een dynamisch team dat zich dagelijks inzet voor het automatiseren van processen en het beheren van zowel onze Cloud als on-premise infrastructuur.

Je innoveert, bedenkt nieuwe oplossingen en treedt op als de verbindende schakel tussen diverse (development) teams en onze hosting partners, waarbij je zorgdraagt voor vlekkeloze operaties en als vraagbaak fungeert voor collega’s.

Jouw betrokkenheid bij de automatisering van het releaseproces en het beheer van de ontwikkelingsomgevingen is van onschatbare waarde voor ons en de andere teams. Kortom, een rol waarin jij het verschil kunt maken!

€ 3250 – 4800
(40 urige werkweek)
40 uur
Wijchen of hybride
Development team

over jou

Wie ben jij?

We zoeken een (Senior) DevOps engineer die efficiëntie waardeert en gemakkelijk van context wisselt. Je bent sterk in samenwerking en partnerschap, en in staat om veranderingen in een grote organisatie aan te sturen.

Je bent leergierig, hands-on en servicegericht. Je neemt ownership over je werk en bent bewust van beveiligingsrisico’s, compliance en regelgeving . Je werkt samen met je teamleden om je kennis te verbreden en je hebt het algemene overzicht over de werkzaamheden van het DevOps team.

Je hebt het algemene overzicht over de werkzaamheden van het DevOps team en neemt de training/coaching van teamleden op je. Je bent in principe voor alles bereikbaar en staat sporadisch op vrijwillige basis paraat voor dienstonderbrekingen buiten kantooruren. Als dit je aanspreekt, dan is deze vacature zeker iets voor jou! We kijken uit naar je sollicitatie.

waar zijn we naar op zoek

Wat zijn je skills?

  • Je hebt 4 jaar ervaring als DevOps Engineer of in een vergelijkbare functie.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden.
  • Je kunt cloudomgevingen ontwikkelen en beheren, CI- & Dataplatformen beheren, en pipelines opbouwen.
  • Je bent innovatief en houdt het overzicht bij het escaleren van alerts.
  • Je hebt ervaring met programmeren/scripten en kunt leidinggeven door invloed uit te oefenen, ookal is dit geen managementfunctie.
  • Je bent een teamspeler die complexe technische concepten duidelijk kan uitleggen aan zowel technische als niet-technische collega’s.
  • Ervaring met monitoring tools, Linux, Bash, CI-platformen, containerization (management), ICT-operations, DevOps of als Software Developer is een pré.

Join team yoast

Meer redenen om te solliciteren

Balans werk-privé

We geloven dat het nuttig is om flexibele werktijden te hebben en we bieden (betaald) ouderschaps-, zorg- en extra lang partnerverlof.

10% voor onderwijs

Je kunt 10% van je salaris besteden aan onderwijs.

Sport en blijf fit!

We hebben onze eigen sportschool en een personal trainer!

Extras

We hebben een bonusregeling en een geweldige pensioenregeling, die volledig wordt betaald door Yoast.

Vakantiedagen

25 vakantiedagen (gebaseerd op 40 uur) en vijf vrijwilligersdagen, die je bijvoorbeeld kunt besteden aan het helpen bij de plaatselijke voetbalclub of het begeleiden van een schoolreisje.

Bedrijfscultuur

We hebben een erg leuke bedrijfscultuur met veel teambuildingactiviteiten. We organiseren elk kwartaal een diner en borrel en doen tussendoor veel leuke dingen!

sollicitatieproces

Hoe nu verder?

Ben je geïnteresseerd? De sollicitatieprocedure bestaat uit drie sollicitatiegesprekken waarvan één technisch. Alleen sollicitaties met een begeleidende brief worden in behandeling genomen. Heb je vragen? We beantwoorden ze graag. Stuur dan een e-mail naar jobs@yoast.com

1
Sollicitatie
Ben je geïnteresseerd? Geweldig! Solliciteer met een cv en een motivatiebrief. We kijken uit naar je reactie!
2
Eerste gesprek
Dit wordt een kennismakingsgesprek samen met enkele collega's.
3
Tweede gesprek
Dit wordt een praktijkgesprek, waarbij we ingaan op jouw kennis en ervaring.
4
Derde gesprek
Dit is het laatste interview met leden van ons management.
5
Beslissing
We brengen je op de hoogte van onze uiteindelijke beslissing en doen je een aanbod als er sprake is van wederzijdse interesse.

deze collega’s kunnen niet wachten je te ontmoeten

Jouw team

In dit team, dat zich dagelijks bezighoudt met het automatiseren van processen en het beheren van onze Cloud & on-premisse infrastructuur, kom je terecht. Fungerend als een schakel tussen de verschillende (development) teams en onze hosting partners, zorgt het team ervoor dat alles zo soepel mogelijk verloopt. We zijn open, transparant en kritisch naar elkaar toe met een glimlach. Met veel kennis in huis van alle verschillende processen binnen Yoast, staat het team altijd klaar om collega’s te helpen bij vragen. De dag begint met een dagelijkse stand-up om de lopende zaken te bespreken.

Manager DevOps & ICT

Rámon

Als de spin in het web, met beveiliging en compliance in het achterhoofd, richten we ons op prestaties, risicopreventie, het waarborgen van stabiliteit, betrouwbaarheid en onderhoudbaarheid.

Field Service Engineer

Sem

Je vriendelijke buurt-IT'er die bijna alles kan oplossen.

Medior DevOps engineer

Mario

Als Yoaster sta ik elke dag voor nieuwe uitdagingen en leer ik nieuwe vaardigheden samen met mijn geweldige collega's!

DevOps Engineer

Jij?

We horen graag je ambities!

sneak peek

Over Yoast

Wij zijn Yoast! Als bedrijf streeft Yoast naar openheid, diversiteit en gelijke kansen. Ons team bestaat uit ongeveer 110 mensen. Er werken ongeveer 70 mensen in Wijchen, Nederland, en de rest van de Yoasters zijn over de hele wereld gevestigd. We zijn altijd op zoek naar geweldige mensen die ons willen helpen groeien.

Hybride werken

Het maakt niet uit waar je woont

Wil je werken bij Yoast maar weet je niet zeker of het de reis waard is? Misschien wilt u niet naar Wijchen verhuizen? Dat hoeft geen probleem te zijn: met hybride werken je kunt deels vanuit kantoor en deels vanuit huis werken.