Development vacatures bij Yoast

Yoast heeft een development team van alles bij elkaar ruim 40 meer mensen. Met onze frontend engineers, full stack developers, QA team en UX team maken we, in samenspraak met het product team, alle software van Yoast. Van de meest moderne WordPress plugins (gebouwd in moderne PHP met de meest moderne technieken) tot onze op Node gebaseerde klant omgeving. Klinkt als iets voor jou? Solliciteer op een van onderstaande banen!

WooCommerce developer

2,300 - 4,000 40 uur per week Wijchen, bij Nijmegen

Ben jij een expert in WooCommerce & WordPress? Heb je al vele sites met WooCommerce gebouwd en wil je nu wel eens een stap verder? Dan zijn we op zoek naar jou! Solliciteer of vraag meer info »


Software architect

4,000 - 5,000 40 uur per week Wijchen, bij Nijmegen

We zijn voor ons snelgroeiende bedrijf op zoek naar een software architect of senior developer met een passie voor software architectuur. Help ons om ons development team nog beter te maken dan het al is! Solliciteer of vraag meer info »


Stagiair(e) developer

40 uur per week Wijchen, bij Nijmegen

Bij Yoast zijn we altijd op zoek naar ambitieuze stagiair(e)s die zich willen ontwikkelen om vervolgens een bijdrage te leveren aan ons snelgroeiende bedrijf en mee willen bouwen aan onze WordPress plugins en een aantal webapplicaties die we voor de toekomst gepland hebben. Solliciteer of vraag meer info »


Medior/senior developer

2,300 - 4,000 40 uur per week Wijchen, bij Nijmegen

We zijn op zoek naar ervaren webdevelopers die onderdeel willen zijn van ons snelgroeiende bedrijf. Kom ons helpen met het bouwen van gave apps en tools voor website optimalisatie! Solliciteer of vraag meer info »

Niet wat je zocht? Kijk eens naar onze andere vacatures:

Over Yoast

Bij Yoast optimaliseren we websites. Niet één klein stukje, maar alles. We maken websites gebruiksvriendelijker, we zorgen dat je er makkelijker doorheen klikt, we maken ze sneller en betrouwbaarder. Met andere woorden: we zorgen dat je website werkt. Voor de eigenaar en de bezoeker. Bijkomend voordeel: als je dat allemaal doet, wordt je website beter gevonden. Lees alles over Yoast (in het Engels!) »