Development vacatures bij Yoast

Yoast heeft een development team van alles bij elkaar ruim 40 meer mensen. Met onze frontend engineers, full stack developers, QA team en UX team maken we, in samenspraak met het product team, alle software van Yoast. Van de meest moderne WordPress plugins (gebouwd in moderne PHP met de meest moderne technieken) tot onze op Node gebaseerde klant omgeving. Klinkt als iets voor jou? Solliciteer op een van onderstaande banen!

CI Engineer

2500 - 4500 32-40 uur per week Wijchen of hybride

Ben jij de continuous improvement engineer met een passie voor het optimaliseren van pipelines? Wil je werken bij een Internationale SEO koploper met een growth mindset? Solliciteer of vraag meer info »


DevOps Engineer

2500 - 4500 32-40 uur per week Wijchen of hybride

Yoast groeit hard! Sluit jij aan bij Yoast als DevOps engineer? Je wordt onderdeel van een gedreven en enthousiast Team Yoast, samen met jou bouwen we aan de beste SEO plugin voor onze 11 miljoen gebruikers wereldwijd! Solliciteer of vraag meer info »


Data science engineer

2500 - 4500 32-40 uur per week Wijchen of hybride

Ben jij de data engineer met een passie voor het ontdekken van nieuwe programmeertalen, frameworks of cloud services? Wil je werken bij een SEO koploper die hard aan het groeien is en Internationaal meer dan 12 miljoen gebruikers heeft? Dan is Team Yoast op zoek naar jou! Solliciteer of vraag meer info »


Lead developer

3500 - 5000 32-40 uur per week Wijchen of hybride

12 miljoen gebruikers betekent 12 miljoen verschillende WordPress-configuraties en ook 12 miljoen uitdagingen. Hou jij wel van een complex project en ga je een flinke uitdaging niet uit de weg? Dan zijn wij heel erg op zoek naar jou! Solliciteer of vraag meer info »Software architect

4000 - 5000 40 uur per week Wijchen of hybride

We zijn voor ons snelgroeiende bedrijf op zoek naar een software architect of senior developer met een passie voor software architectuur. Help ons om ons development team nog beter te maken dan het al is! Solliciteer of vraag meer info »


Stagiair(e) developer

40 uur per week Wijchen of hybride

Bij Yoast zijn we altijd op zoek naar ambitieuze stagiair(e)s die zich willen ontwikkelen om vervolgens een bijdrage te leveren aan ons snelgroeiende bedrijf en mee willen bouwen aan onze WordPress plugins en een aantal webapplicaties die we voor de toekomst gepland hebben. Solliciteer of vraag meer info »
Niet wat je zocht? Kijk eens naar onze andere vacatures:

About Yoast

Benieuwd hoe solliciteren in Coronatijd gaat? Bekijk deze video van onze CEO Marieke van de Rakt!

Over Yoast

Bij Yoast optimaliseren we websites. Niet één klein stukje, maar alles. We maken websites gebruiksvriendelijker, we zorgen dat je er makkelijker doorheen klikt, we maken ze sneller en betrouwbaarder. Met andere woorden: we zorgen dat je website werkt. Voor de eigenaar en de bezoeker. Bijkomend voordeel: als je dat allemaal doet, wordt je website beter gevonden.

Lees alles over Yoast (in het Engels!) »