DevOps

Stagiair(e) IT Systems & Devices

Als stagiair bij Yoast’s IT Field Services, ondersteun je dagelijkse ICT-activiteiten en zorg je voor een soepele werking van onze digitale tools.

vind jouw droombaan

Wat ga je doen?

De keuze is reuze voor stageopdrachten binnen ons IT Field Services team!

Denk hierbij aan het (her)inrichten van het netwerk, het inrichten van mobile device management, overzichten maken voor de GDPR/AVG, rechtenbeheer en applicatiebeheer met behulp van API’s.

Daarbij zal je ook kennis maken met Agile werken (Kanban), verschillende processen en onze collega’s van het DevOps-team en onze Applicatie Manager, waar wij veel mee samenwerken.

€ 500
(40 urige werkweek)
32 – 40
Wijchen of hybride
Development team

over jou

Wie ben jij?

We zoeken een stagiair met een passie voor het beheren van systemen, netwerken en applicaties, die zich vast wil bijten in één van de volgende projecten:

  • Geautomatiseerd rechtenbeheer 
  • Opzetten van VPN-tunnels
  • Mobile Device Management 
  • Overzicht maken van applicaties m.b.t. de AVG regelgeving. 

Daarnaast vind je het leuk om mee te werken met het IT Field Services team en pak je vragen van gebruikers om met betrekking tot hun computers, accounts en internet.

Waar zijn we naar op zoek

Wat zijn je vaardigheden?

  • Je volgt een MBO niveau 4 opleiding, bij voorkeur in de richting Informatica, ICT of een soortgelijk.
  • Je hebt algemene kennis van systeem- en/of applicatiebeheer.
  • Het is noodzakelijk dat je Engels kunt lezen en begrijpen, maar je bent zeker welkom om bij ons je spreekvaardigheid te komen oefenen!
  • Sterke interpersoonlijke communicatievaardigheden (inclusief luisteren, spreken en schrijven) en het vermogen om goed te werken in een diverse, teamgerichte omgeving met andere engineers, productmanagers, enz.
  • Heb je kennis van scripting/automatisering, API’s, Mobile Device Management en netwerken, dan is dat een pré.

sollicitatieproces

Hoe nu verder?

Ben je geïnteresseerd? De sollicitatieprocedure bestaat uit een sollicitatiegesprek. Alleen sollicitaties met een begeleidende brief worden in behandeling genomen. Heb je vragen? We beantwoorden ze graag. Stuur dan een e-mail naar jobs@yoast.com

1
Sollicitatie
Ben je geïnteresseerd? Geweldig! Solliciteer met een cv en een motivatiebrief. We kijken uit naar je reactie!
2
Uitnodiging
Dit wordt een gesprek samen met enkele collega's.
3
Beslissing
We brengen je op de hoogte van onze uiteindelijke beslissing en doen je een aanbod als er sprake is van wederzijdse interesse.

deze collega’s kunnen niet wachten je te ontmoeten

Jouw team

In dit team, dat zich dagelijks bezighoudt met het automatiseren van processen en het beheren van onze Cloud & on-premisse infrastructuur, kom je terecht.

Fungerend als een schakel tussen de verschillende (development) teams en onze hosting partners, zorgt het team ervoor dat alles zo soepel mogelijk verloopt. We zijn open, transparant en kritisch naar elkaar toe met een glimlach.

Met veel kennis in huis van alle verschillende processen binnen Yoast, staat het team altijd klaar om collega’s te helpen bij vragen. De dag begint met een dagelijkse stand-up om de lopende zaken te bespreken.

Yoast Avatar Danny

Senior Field Service Engineer

Danny

De digitale duizendpoot die alles met een kabel kan oplossen.

Field Service Engineer

Sem

Je vriendelijke buurt-IT'er die bijna alles kan oplossen.

Manager DevOps & ICT

Rámon

Als de spin in het web, met beveiliging en compliance in het achterhoofd, richten we ons op prestaties, risicopreventie, het waarborgen van stabiliteit, betrouwbaarheid en onderhoudbaarheid.

Stagiair(e) IT Systems & Devices

Jij?

We horen graag je ambities!

sneak peak

Over Yoast

Wij zijn Yoast! Als bedrijf streeft Yoast naar openheid, diversiteit en gelijke kansen. Ons team bestaat uit ongeveer 110 mensen. Er werken ongeveer 70 mensen in Wijchen, Nederland, en de rest van de Yoasters zijn over de hele wereld gevestigd. We zijn altijd op zoek naar geweldige mensen die ons willen helpen groeien.

Hybride Werken

Het maakt niet uit waar je woont

Wil je werken bij Yoast maar weet je niet zeker of het de reis waard is? Misschien wilt u niet naar Wijchen verhuizen? Dat hoeft geen probleem te zijn: met hybride werken je kunt deels vanuit kantoor en deels vanuit huis werken.