40 uur per week Wijchen of hybride

Ben jij een student met affiniteit voor webdevelopment? Ben jij van jongs af aan al bezig met programmeren? Dan zijn wij op zoek naar jou.

We zoeken een stagiair(e) met passie voor development en Open Source. Je volgt een gedegen technische studie, minimaal op HBO-niveau. Aangezien we veel met WordPress doen, gebruiken we PHP en JavaScript in al onze producten, maar heb je kennis en/of ervaring met andere programmeertalen (bijv. Ruby/Python/Java) dan nodigen we je ook uit te solliciteren. Je moet openstaan voor het leren en gebruiken van nieuwe technologieën en daar een uitdaging in zien.

Andere technologieën die we gebruiken zijn Git, GitHub, React, PHPUnit, Grunt.JS, GlotPress, HTML en CSS (SASS). We verwachten niet dat je al deze technologieën reeds beheerst, maar wel dat je er affiniteit mee hebt. Kennis (en begrip) van programmeerprincipes zoals SOLID en TDD is een grote pré.

De stage -/afstudeeropdracht zal in overleg worden vastgesteld. Standplaats voor deze stage is Wijchen (vlakbij Nijmegen).

Wat wij bieden

  • Een uitdagende stage bij een snelgroeiend, dynamisch, ambitieus en internationaal bedrijf dat impact maakt op het web.
  • Een kans om mee te bouwen aan Open Source software.
  • Een schat aan kennis en ervaring op het gebied van website optimalisatie. Hier kun je werken met SEO, analytics en conversie experts (en er zelf ook eentje worden).
  • Dagelijkse stand ups met als doel elkaar nog beter te maken door elkaar feedback te geven en ideeën uit te wisselen.
  • Tijd en ruimte voor pair programming en code reviews.
  • Een laptop voor een optimale ontwikkelervaring.
  • Wil je lekker sporten en fit blijven? Yoast heeft een eigen gym en personal trainer.
  • Een riante stagevergoeding van €500,- per maand.
  • Een ongekend goede, maar ook een klein beetje gekke werksfeer en heel veel teambuilding! De ken-je-collega quiz, LEGO bouwdagen en maandelijks het Yoast vier moment waarin we samen onze successen delen. Door Corona doen we dit allemaal online. En ook dan zorgt Yoast regelmatig voor iets lekkers- dat komt gewoon bij je thuis!

(Onze sollicitatiecode is van toepassing op alle sollicitaties)

Niet wat je zocht? Kijk eens naar onze andere vacatures:

Benieuwd hoe solliciteren in Coronatijd gaat? Bekijk deze video van onze CEO Marieke van de Rakt!

Over Yoast

Bij Yoast optimaliseren we websites. Niet één klein stukje, maar alles. We maken websites gebruiksvriendelijker, we zorgen dat je er makkelijker doorheen klikt, we maken ze sneller en betrouwbaarder. Met andere woorden: we zorgen dat je website werkt. Voor de eigenaar en de bezoeker. Bijkomend voordeel: als je dat allemaal doet, wordt je website beter gevonden.

Lees alles over Yoast (in het Engels!) »