Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een mailtje met je vragen over de sollicitatieprocedure bij Yoast naar jobs@yoast.com.

Veelgestelde vragen over de sollicitatieprocedure bij Yoast

Hoe kan ik solliciteren op een vacature bij Yoast?

Heb je een interessante vacature gevonden bij Yoast? Gaaf! Reageer dan direct door online te solliciteren door te klikken op de button solliciteren. Je vult het sollicitatieformulier in en klikt op verzenden. Direct daarna zie je in het scherm een bevestiging en ontvang je er per e-mail nog een. Vervolgens gaan wij ermee aan de slag!

Hoe weet ik of mijn sollicitatie in goede orde is ontvangen?

Er verschijnt direct een bevestiging op je scherm zodra je het sollicitatieformulier hebt verzonden. Daarnaast ontvang je ook nog eens een bevestiging per e-mail. Check ook even je spambox wanneer je niets ontvangen hebt, het kan voorkomen dat de bevestiging daar terecht komt.

Ik heb gesolliciteerd. Wanneer hoor ik iets?

Ons streven is altijd om binnen minimaal zeven werkdagen na het ontvangen van je sollicitatie te reageren over het vervolg van de procedure.

Kan ik ook per e-mail solliciteren?

Uiteraard. Stuur je sollicitatie naar jobs@yoast.com en dan komt het helemaal goed.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure van Yoast eruit?

Over het algemeen bestaat de procedure uit de volgende stappen: een kort gesprek met de recruiter, twee selectiegesprekken en tot slot een kennismaking met (enkele) leden van de directie. Dit kan verschillen per vacature, dus kijk vooral goed wat er in de vacature vermeld staat waar je op gesolliciteerd hebt.

Ik zie geen passende vacature, maar ik zou graag bij Yoast werken. Kan ik een open sollicitatie versturen?

Bij Yoast zijn we altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven mensen die ons als bedrijf willen helpen groeien. Of je nu een fantastische developer bent, een kei bent in marketing, of gewoon denkt dat jij een goede aanvulling bent voor ons team: stuur ons dan vooral een mailtje! Voeg een goede motivatie toe en stuur je CV mee. Tot snel!

Als ik ben afgewezen, kan ik dan later nog een keer solliciteren bij Yoast?

Ja natuurlijk kan dat! Probeer wel rekening te houden met de gestelde eisen van de vacature.

Wat doet de afdeling recruitment met mijn persoonsgegevens?

Wanneer je je gegevens achterlaat worden deze in onze database opgeslagen. Jouw gegevens worden door ons zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld. Yoast houdt zich aan de Wbp (Wet bescherming persoonsgegevens). We verstrekken je gegevens dan ook niet aan derden.

De vacature stond gisteren nog op de website, maar is vandaag niet meer zichtbaar?

Solliciteren op deze functie is helaas niet meer mogelijk, omdat de uiterste sollicitatiedatum gepasseerd is.

Waar kan ik terecht met inhoudelijke vragen over de functie in de vacature?

Met inhoudelijke vragen over de functie in de vacature kun je terecht bij onze recruiter.

Ik woon niet in de buurt van Wijchen. Kan ik solliciteren?

We werken natuurlijk steeds meer hybride. Dus uiteraard kun je solliciteren op een vacature met als standplaats ons hoofdkantoor in Wijchen!

Kan ik op meerdere functies tegelijk solliciteren bij Yoast?

Je kan voor meerdere functies tegelijk solliciteren. Het is wel makkelijker om op de voor jou meest interessante en passende vacature te solliciteren en vervolgens in je motivatiebrief aan te geven dat je ook interesse hebt in andere functies. We denken graag met je mee.

Ik wil solliciteren maar het lukt niet.

Neem dan even contact op met onze recruiter.

Ik heb gesolliciteerd, maar geen bevestigingsmail ontvangen. Wat moet ik doen?

Heb je gesolliciteerd maar geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan eerst even je spambox. Vind je daar geen e-mail van Yoast? Neem dan contact op met onze recruiter. We kunnen dan voor je controleren of je sollicitatie in goede orde is ontvangen.

Klaar om te solliciteren? Ga naar onze vacaturepagina en bekijk de vacatures!