Marketing

Digital product marketeer

Als Digital product marketeer bij Yoast speel je een cruciale rol bij het ontwikkelen van onze marketingstrategieën, content en ons leerplatform.

viND jouw droombaan

Wat ga je doen?

Als Digital product marketeer bij Yoast sta je middenin de actie: je combineert marketing voor onze toonaangevende SEO-software met het samenstellen van educatieve content voor Yoast SEO academy. Je beweegt je tussen onze Growth- en Academy-teams, waarbij je je creatieve talent inzet om content te maken die overtuigt en informeert. Hierbij kun je denken aan salesteksten, informatieve artikelen en educatieve video’s.

Maar jouw rol gaat verder dan alleen creëren. Je coördineert het ontwikkelingsproces van onze online cursussen en van onze marketingcontent. Dankzij jou begrijpt en waardeert ons publiek ons aanbod beter dan ooit.

€ 3200 – 3800
(40 urige werkweek)
40 uur
Wijchen of hybride
Marketing team

over jou

Wie ben jij?

We zoeken een digital product marketeer met een creatieve geest en talent voor coördinatie. Iemand die met gemakt schakelt tussen groeigerichte marketing en het vormgeven van educatieve content. Je coördineert contentstrategieën die niet alleen onze producten uitlichten, maar ook onze gebruikers onderwijzen. Hierbij werk je samen met het bredere marketingteam om alles naadloos te laten verlopen en een heldere boodschap over te brengen.

Blink jij uit in een dynamische setting en kun jij moeiteloos wisselen tussen het promoten van producten en educatie? Dan ben jij de persoon die we zoeken.

waar zijn we naar op zoek

Wat zijn je skills?

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in digital product marketing.
  • Je hebt een bachelordiploma in bedrijfskunde, marketing of communicatie (of gelijkwaardig).
  • Je beschikt over uitstekende communicatievaardigheden.
  • Je hebt uitstekende schrijfvaardigheid in het Engels (minimaal niveau C1 CEFR).
  • Je kunt complexe concepten eenvoudig, duidelijk en treffend uitleggen.
  • Ervaring met online schrijven is een pre.
  • Ervaring met WordPress en/of Shopify is een pre.

Balans werk-privé

We geloven dat het nuttig is om flexibele werktijden te hebben en we bieden (betaald) ouderschaps-, zorg- en extra lang partnerverlof.

10% voor onderwijs

Je kunt 10% van je salaris besteden aan onderwijs.

Sport en blijf fit!

We hebben onze eigen sportschool en een personal trainer!

Extras

We hebben een bonusregeling en een geweldige pensioenregeling, die volledig wordt betaald door Yoast.

Vakantiedagen

25 vakantiedagen (gebaseerd op 40 uur) en vijf vrijwilligersdagen, die je bijvoorbeeld kunt besteden aan het helpen bij de plaatselijke voetbalclub of het begeleiden van een schoolreisje.

Bedrijfscultuur

We hebben een erg leuke bedrijfscultuur met veel teambuildingactiviteiten. We organiseren elk kwartaal een diner en borrel en doen tussendoor veel leuke dingen!

Sollicitatieproces

Hoe nu verder?

Ben je geïnteresseerd? De sollicitatieprocedure bestaat uit drie sollicitatiegesprekken waarvan één technisch. Alleen sollicitaties met een begeleidende brief en portfolio worden in behandeling genomen. Heb je vragen? We beantwoorden ze graag. Stuur dan een e-mail naar jobs@yoast.com

1
Sollicitatie
Ben je geïnteresseerd? Geweldig! Solliciteer met een cv en een creatieve video. We kijken uit naar je reactie!
2
Eerste gesprek
Dit wordt een kennismakingsgesprek samen met enkele collega's.
3
Tweede gesprek
Dit wordt een praktijkgesprek, waarbij we ingaan op jouw kennis en ervaring.
4
Derde gesprek
Dit is het laatste interview met leden van ons leiderschapsteam.
5
Beslissing
We brengen je op de hoogte van onze uiteindelijke beslissing en doen je een aanbod als er sprake is van wederzijdse interesse.

Deze collega’s kunnen niet wachten je te ontmoeten

Jouw team

Je maakt deel uit van de marketingafdeling. Bij Yoast hebben we veel specialisten in huis, zoals contentstrategen, ons academieteam, een groeiteam en e-mailexperts. Je helpt al deze mensen om onze producten op de markt te brengen.

Marketing operations manager

Eline

Ik heb aandacht voor de mensen in het team en verbind collega's om samen resultaten te bereiken.

Growth team lead

Nino

Ik hou ervan om groei te realiseren door de klantervaring te verbeteren.

Illustrator

Erwin

Ik ben verantwoordelijk voor het vertalen van de Yoast-gedachte in aansprekende illustraties.

Digital product marketeer

Jij?

We horen graag je ambities!

Sneak peek

Over Yoast

Wij zijn Yoast! Als bedrijf streeft Yoast naar openheid, diversiteit en gelijke kansen. Ons team bestaat uit ongeveer 140 personen. Er werken ongeveer 100 mensen in Wijchen, Nederland, en de rest van de Yoasters zijn over de hele wereld gevestigd. We zijn altijd op zoek naar geweldige mensen die ons willen helpen groeien.

Hybrid Working

Het maakt niet uit waar je woont

Wil je werken bij Yoast maar weet je niet zeker of het de reis waard is? Misschien wilt u niet naar Wijchen verhuizen? Dat hoeft geen probleem te zijn: met hybride werken je kunt deels vanuit kantoor en deels vanuit huis werken.