Support vacatures bij Yoast

Met klanten over de hele wereld snap je dat wij een wereldwijd supportteam hebben met mensen in verschillende tijdzones. Voertaal is Engels, en slack en videobellen zijn veelgebruikte tools. De klant met veel plezier en weinig ongemak onze producten laten gebruiken is natuurlijk het doel! Iets voor jou? Kijk even hieronder naar de vacatures die we momenteel hebben openstaan!

Ervaren teamleider customer support

2,600 - 3,600 32-40 uur per week Wijchen, bij Nijmegen

Als teamleider ga je deel uitmaken van onze afdeling customer support. Samen met de verschillende teams ben jij elke dag bezig om onze klanten een fantastische ervaring te geven. Iets voor jou? Lees snel verder! Solliciteer of vraag meer info »


Niet wat je zocht? Kijk eens naar onze andere vacatures:

Over Yoast

Bij Yoast optimaliseren we websites. Niet één klein stukje, maar alles. We maken websites gebruiksvriendelijker, we zorgen dat je er makkelijker doorheen klikt, we maken ze sneller en betrouwbaarder. Met andere woorden: we zorgen dat je website werkt. Voor de eigenaar en de bezoeker. Bijkomend voordeel: als je dat allemaal doet, wordt je website beter gevonden. Lees alles over Yoast (in het Engels!) »